Tre filmer du kan se før alle andre!

torsdag 4 feb. 2021
Tre filmer du kan se før alle andre!

En familiefilm, en indie-vinner og en norsk dokumentar fra dagens ungdom!

Til helgen har vi førpremiere på tre kommende filmer: Bien Maja og det gylne egget, Hedersgjesten og Uten Filter. Tre knallsterke filmer med noe for enhver.

Hvis dette er filmer som har gått under radaren din, så finner du alle trailerne ved å klikke på play-knappen helt øverst i denne artikkelen.

Bien Maja og det gylne egget

BienMaja.jpg

Bien Maja er tilbake med nye eventyr og overraskelser for hele familien!

Maja og Willy kjeder seg når de flyr ut av dvale, men snart havner de i et topphemmelig oppdrag. De vil ta vare på et gyllent egg og sammen med sine gamle venner, de forvirrede maurene Hasse og Lasse, vil de bringe egget til sitt nye hjem på toppen av det mystiske Bonsai-fjellet.

Men når egget klekkes, står Maja og Willy ansikt til ansikt med sitt største ansvar hittil, en liten søt prinsesse!

Nå begynner en eventyrlig reise med mange overraskelser og hindringer underveis. Willy oppdager nye sider av seg selv og Maja lærer at tillit er noe du må tjene.

Hedersgjesten

Hedersgjesten1.jpg

I relasjonen mellom far og datter, kan ofte små misforståelser få store konsekvenser.

Jim og hans talentfulle datter, Veronica, en ung musikklærer, prøver å løse deres komplekse historier og uløselig sammenflettede hemmeligheter. Men, etter en ondsinnet spøk, blir Veronica urettmessig anklaget for å ha begått et sexrelatert lovbrudd; en avskyelig forbrytelse som truer med å sette hennes strålende karriere i fare.

Nå som Veronica er overbevist om at hun fortjener å bli straffet, skyldig i å ha tiet om de følelsesmessige byrdene i hennes fortid, er Jim nok en gang ute av stand til å pleie hennes behov. Mer og mer påvirker Jims angst hans profesjonalitet, hans liv og hans forhold til datteren.

Klarer de å løse livets komplekse historier og starte på nytt?

Uten Filter

Utenfilter1.jpg

I et helt år har ungdom fra 13-18 år filmet sin egen hverdag. Resultatet er en sterk og rørende film om hvordan det er å være ung i Moss i 2019 og 2020.

Gjennom ungdommenes egne, ærlige og usensurerte opptak får vi bli med inn bak stengte dører og får innblikk i hvordan livet kan være både vanskelig og sårbart, men også fullt av fjas og glede. I løpet av året preger også koronakrisen ungdommenes hverdag.

Filmen er produsert av Texas og Graham Film. Filmens synstolkning er dessverre ikke klar i forbindelse med førpremieren, men vil være ferdig til ordinær premiere den 23. mars.

Psst!

MissionClassic.jpg

Mission Impossible: Fallout er tilbake på kino! Se Tom Cruise & company krangle seg gjennom den norske naturen!

Det har gått nesten tre år siden denne pærlen av en actionfilm hadde premiere på norske kinoer, og med den syvende filmen i tankene setter vi klassikeren fra 2018 opp igjen.

Perfekt avkobling i disse dager - enten du ikke fikk sett den da den kom ut, sliter med å huske handlingen eller bare trenger et lite rush!