«Trøffeljegerne fra Piemonte» og vinkurs med Christer Berens

onsdag 10 nov. 2021
«Trøffeljegerne fra Piemonte» og vinkurs med Christer Berens

Velkommen til spesialvisning av den kritikerroste og prisvinnende dokumentaren TRØFFELJEGERNE FRA PIEMONTE og vinkurs med Christer Berens. Kurset og visningen finner sted i vår flotte luxe sal på ODEON Oslo.

Visningen og kurset er 18. november kl. 18:00

Her vil du bli bedre kjent med de viktigste druene fra distriktet som Dolcetto, Barbera og Nebbiolo. lære om regionens historie og særegenhet. vi smaker tre viner og avslutter med intet mindre enn «vinens konge», Barolo. Etter en time med smaking og kurs med Christer, avslutter vi kvelden med førpremiere på den uimotståelige sjarmbomben av en film “Trøffeljegerne fra Piemonte”. En film om gamle gubber med glimt i øyet, de mest lojale hunder, vin og mat, og om et liv i harmoni med naturen. “Trøffeljegerne fra Piemonte” er en ekte kjærlighetserklæring til Italia!

Christer Berens er to ganger kåret til Årets vinkelner, og han er kjent som vinkommentator i Nytelsesfredag på P4 og i «God Morgen, Norge» på TV 2.

Bestill dine billetter her!


Om filmen

Den hvite trøffelen, også kalt skogens hvite gull, er verdens mest eksklusive matingrediens, og finnes primært i Marche og Piemonte-regionen i Nord-Italia. Spesielt Barolo-området i Piemonte, mest kjent for sine fantastiske viner, er det viktigste området for sanking av trøfler. Hvit trøffel selges for opp mot 80.000 kr kiloen, og sankes primært av erfarne trøffeljegere som leter med spesialtrente hunder. Disse eldre italienske herremennene vokter sine favorittsteder med omhu, og behandler hundene sine med mer kjærlighet og omsorg enn om de skulle vært deres egne barn.


Billetten inkluderer:

Inkludert i billetten er foredrag, vinsmaking og visning av «Trøffeljergerne fra Piemonte». Arrangementet varer i ca 2,5 t. det blir en 15 minutters pause mellom vinkurs og filmvisning. Oppstart er presis kl. 18:00.

Hjertelig velkommen til en smakfull opplevelse på ODEON Oslo!