Ukens kinopremierer & billettslipp: uke 33

torsdag 19 aug. 2021
Ukens kinopremierer & billettslipp: uke 33

Denne uken er det premiere på PAW Patrol: Filmen, Reminiscence, Supernova og Duften av roser!

I tillegg er billettene til Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings i salg nå, og After We Fell-billettene slippes i morgen. På toppen av kransekaken finner vi en eksklusiv visning av Halsey: If I Can't Have Love, I Want Power og eksklusiv festpremiere av a-ha:The Movie!

PAW Patrol: Filmen

33_ukenspremierer_paw.jpg

Basert på den populære Nickelodeon-serien kommer Paw Patrol: Filmen endelig på kino!

Blir med Ryder og valpene på redningsaksjon i Adventure City når de må stoppe borgermester Humdinger fra å velte byen i fullstendig kaos. Gjør deg klar for spennende oppdrag hvor alt står på spill, nye valpevenner og større og tøffere kjøretøy.

Ingen by er for stor, og ingen valp er for liten!

Bestill dine til billetter PAW Patrol: Filmen her!


Reminiscence

33_ukenspremierer_remin.jpg

Fra forfatter / regissør / produsent Lisa Joy kommer Warner Bros. Pictures' actionthriller "Reminiscence", med Hugh Jackman, Rebecca Ferguson og Thandiwe Newton.

Nick Bannister (Jackman) er en privatetterforsker av sinnet som navigerer i fortidens mørke og forlokkende verden for å hjelpe sine klienter med å få tilgang til glemte minner. Han bor i utkanten av den sunkne Miami-kysten, og livet hans forandres for alltid når han får en ny klient, Mae (Ferguson).

En enkel sak om tapt og funnet blir til en farlig besettelse. Mens Bannister kjemper for å finne sannheten om Maes forsvinning, avdekker han en voldelig konspirasjon, og må til slutt svare på spørsmålet: hvor langt vil du gå for å holde fast i de du elsker?

Bestill dine billetter til Reminiscence her


Supernova

33_ukenspremierer_supernova.jpg

Nydelig og rørende drama med Colin Firth og Stanley Tucci!

Det er sen høst og Sam og Tusker, partnere gjennom tjue år, er på ferie. De reiser gjennom England i sin gamle bobil og besøker venner, familie og steder fra fortiden. Etter at Tusker ble diagnostisert med demens for to år siden har livene deres endret seg, jobber er avsluttet og planer satt på vent. Tiden sammen det viktigste de har.

I løpet av ferieturen begynner deres individuelle ideer for fremtiden å kollidere. Hemmeligheter avdekkes, private planer rakner og kjærligheten til hverandre testes som aldri før. Til slutt må de konfrontere spørsmålet om hva det vil si å elske hverandre i møte med en uopprettelig sykdom.

Bestill dine billetter til Supernova her


Billettslipp:

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (i salg nå)

Shang-Chi_ticket_news.jpg

Premiere 1. september

Se Marvel Studios Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings på kino!

Shang-Chi blir tvunget til å konfrontere en fortid han trodde han etterlot seg, etter å ha blitt trukket inn i Ten Rings-organisasjonen.

Simu Liu Shang-Chi, i tilegg får vi se Tony Leung as Wenwu, Awkwafina som Shang-Chis venn Katy, og Michelle Yeoh som Jiang Nan i dette episke eventyret.

Bestill dine billetter til Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings her

Sang-chi_banner.jpg


After We Fell

33_ukenspremierer_after.jpg

Premiere 1. september, billettslipp 20. august

After we fell er den tredje filmen i After-serien.

Tessa har fått en ny og spennende jobb i Seattle, men Hardins sjalusi og uforutsigbare oppførsel truer med å ødelegge forholdet deres. Situasjonen blir enda mer komplisert når både faren til Tessa kommer tilbake og gamle hemmeligheter fra Hardins familie samtidig blir avslørt.

Til syvende og sist må Tessa og Hardin bestemme seg for om kjærligheten deres er verdt å kjempe for eller om de skal gjøre slutt for godt.

Bestill dine billetter til After we fell her


HALSEY: IF I CAN’T HAVE LOVE I WANT POWER

33_ukenspremierer_Halsey.jpg

Den timelange filmen, skrevet av Halsey selv og regissert av Colin Tilley, skal settes til musikken til artistens kommende album, If I Can't Have Love, I Want Power.

Det er et fantastisk stykke film som er både sensuelt og skummelt. Det er Law Roach som står for styling, så det er ingen overraskelse at dette er en trendy og moteriktig setting.

Filmen vises kun i IMAX på ODEON Oslo 28. august!

Bestill dine billetter til Halsey her


Fest og førpremiere av a-ha:The Movie

33_A-HA_hero.jpg

Rød løper, 80-tallsstemning og den aller første visningen på det største lerretet i Norge!

Velkommen til en eksklusiv førpremierevisning på a-ha der vi stiller i stand en skikkelig 80-tallsfest. Finn frem din 80-tallsstil og møt oss i Oscars Bar på ODEON Storo før filmen starter.

Arrangementet er åpent for alle som kjøper billett - så sikre deg den før det blir utsolgt! Maks kapasitet i baren kan påvirkes av Korona retningslinjer.

Hard Rock Café byr på 25% i restauranten til gjester med billett til premierevisningen denne dagen (gjelder ikke alkohol).

Filmstart fredag 27. august kl. 21:00 på ODEON Oslo. Bestill dine billetter her!