Ukens kinopremierer og nyheter: uke 29

onsdag 21 juli 2021
Ukens kinopremierer og nyheter: uke 29

Sommeren fortsetter på ODEON Kino! Denne helgen kan har vi premiere på G.I. Joe-filmen Snake Eyes, Liam Neeson-thrilleren The Ice Road og eventyrfilmen Spaceboy.

Premiere: Snake Eyes: G.I. Joe Origins

230721_Still_SnakeEyes_no.jpg

G.I. Joe-spin-off om karakteren Snake Eyes!

Henry Goldingspiller hovedrollen som den hardnakkede, ensomme ulven Snake Eyes. Etter at han redder livet til hovedarvingen i den eldgamle japanske stammen, Arashikage, får han tilbudet om å slutte seg til dem. Reisen går til Japan, hvor Snake Eyes blir trent opp til å bli en ekte ninjakriger. Samtidig forsøker han å slå rot, og finne noe han aldri har hatt tidligere: et hjem.

Uventet dukker hemmeligheter fra fortiden opp, og både hans ære og troskap vil bli testet.

Billetter til Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Premiere: Spaceboy

230721_Still_Spaceboy_no.jpg

To sjetteklassinger reiser til verdensrommet i en hjemmelaget ballong

Jim er den nye gutten i klassen, han er 11 år gammel og lidenskapelig opptatt av vitenskap og spesielt verdensrommet. På skolen må han samarbeide med Emma i en naturfagskonkurranse.

Selv om hun først er motvillig, overtaler Jim henne til å kopiere idolet sitt Joseph Kittinger, som var det første mennesket som reiste opp til kanten av verdensrommet. Sammen begir de to sjetteklassingene seg ut på det hemmelige prosjektet med å bygge sin egen heliumballong for å reise opp til rommet.

Underveis oppstår det de mest utrolige situasjoner som bringer de nærmere sammen. Spaceboy er en blanding av komedie, eventyr og kanskje til og med litt romantikk - og alle snakker norsk!

Billetter til Spaceboy

Premiere: The Ice Road

230721_Still_IceRoad_no.jpg

Actionthriller med Liam Neeson som ice road-truckeren Mike McCann!

Når en diamantgruve kollapser i Nord-Canada, blir en gruppe gruvearbeidere fanget i ruinene. Nå må Jim Goldenrod (Laurence Fishburne) raskt finne lastebilsjåfører med riktig og rikelig erfaring, som kan transportere redningsutstyr over isveier på frosne innsjøer.

Et selvmordsoppdrag selv for virkelig dristige lastebilførere, men Mike aksepterer utfordringen. En vanvittig og nesten umulig strekning venter på de tonntunge trailerne som må kjøre over smeltende is og gjennom en massiv storm. Isen viser seg å være enda svakere enn forventet, samtidig som det blir tydelig at sabotører prøver å sørge for at oppdraget mislykkes ...

Billetter til The Ice Road

Forsatt god sommer alle sammen!