Ukens kinopremierer og nyheter

mandag 15 aug. 2022
Ukens kinopremierer og nyheter

Oscar-vinner Jordan Peele er tilbake, Daisy Edgar-Jones tar sine neste steg og Dragon Ball Super: Super Hero byr på action i egen særklasse!


Ukens premierer

Nope

Nope_date_webarticle.jpg

Peele redefinerte moderne horror med "Get Out" og "Us". Med "Nope" gjenforenes han med Oscar-vinner Daniel Kaluuya i hovedrollen, sammen med Keke Palmer og Steven Yeun.

To søsken oppdager noe skremmende og oppsiktsvekkende i himmelen ovenfor, og eieren av en tilstøtende fornøyelsespark prøver å tjene på det mystiske, utenomjordiske fenomenet.

Nope er en dristig thriller som ikke holder tilbake, men mest av alt er det en utrolig morsom og underholdene kinoopplevelse.
Where the Crawdads Sing

WTCS_date_webarticle.jpg

Where the Crawdads Sing er en godbit, spesielt for de som elsker boken. Filmen tilbyr en trofast fortalt, nydelig spilt historie, i en rik og vakker setting.

Vi følger Kya, en forlatt jente som oppdrar seg selv i de farlige myrområdene i Nord-Carolina. På vei inn i voksenlivet trekkes hun mot to unge menn fra byen, men når en av mennene blir funnet død, rettes mistanken umiddelbart mot Kya...

Filmen er basert på Delia Owens' bok ved samme navn, som på norsk heter "Der krepsene synger" .
Dragon Ball Super: Super Hero

Dragonball_date_webarticle.jpg

Vises på ODEON Lillestrøm, Oslo, Ski og Ålesund. Filmen har førpremiere i IMAX på ODEON Oslo, 18. august.

Red Ribbon-hæren ble en gang ødelagt av Son Goku. Individer som bærer dens ånd videre, har skapt de ultimate androidene, Gamma 1 og Gamma 2. De to androidene kaller seg selv «Superhelter». De angriper Piccolo og Gohan…

Hva er målet til den nye Red Ribbon-hæren? I møte med faren som nærmer seg er det på tide å våkne, Super Hero!
Aktuelt

Olsenbanden - siste skrik

Olsenbanden_date_webarticle.jpg

Billettsalget har startet!

Alt er taima og tilrettelagt for Egons perfekte plan, og nå er billettene til de første visningene i salg! Olsenbanden - siste skrik har premiere 2. september på ODEON Kino.