Ukens premierer & billettslipp: uke 21!

onsdag 26 mai 2021
Ukens premierer & billettslipp: uke 21!

Premiere-bonanzaen fortsetter denne uken med fire nye filmer på kino! Disneys Cruella, Oscar-vinneren The Father, Odenkirks Nobody og Stathams Wrath of Man har alle premiere til helgen - dette skjer på ODEON Kino.

TransparentDivider2-05px.png

Premiere: Cruella

Cruella_news.jpg

Oscarvinner Emma Stone er en av stjernene i Disneys Cruella, en ny live-action spillefilm om de yngre dagene til en av de mest beryktede skurkene i Disneys historie.

Midt i Londons punkrockrevolusjon på 70- tallet finner vi en ung Estella (Emma Stone) fast bestemt på å skape seg et navn i motebransjen som designer. Hun blir kjent med to tyver som setter pris på hennes mørke side og sammen blir de kjente kriminelle i Londons gater.

En dag blir Estellas design oppdaget av moteikonet Baronessen Von Hellmann (to ganger Oscarvinner Emma Thompson), som fatter interesse for Estellas kreative design.

Billetter til Cruella

TransparentDivider2-05px.png

Premiere: Nobody

Nobody_news.jpg

Deilig eskapistisk vold. Bob Odenkirk spiller en forstadsfar som har fått nok, og som lar det går utover de som ikke oppfører seg på bussen.

Når to tyver bryter inn i et forstadshus en natt, avstår Hutch fra å forsvare seg selv og sin familie i håp om å forhindre alvorlig vold. Hans tenåringssønn, Blake, er skuffet over ham, og kona Becca ser ut til å trekke seg mer og mer fra ham.

Ettervirkningen av hendelsen skyter mot Hutchs langvarende raseri, utløser latente instinkter og får ham til å velge en vei som vil avsløre mørke hemmeligheter og dødelige ferdigheter.

Billetter til Nobody

TransparentDivider2-05px.png

Premiere: The Father

Thefather_news.jpg

Anthony Hopkins gjør en av sine beste roller noensinne, og ble nylig belønnet med Oscar for beste hovedrolle.

Anthony er 81 år gammel. Han bor alene i London-leiligheten sin, og nekter å ta imot sykepleierne som datteren Anne prøver å ansette. Likevel blir en slik nødvendighet mer og mer presserende for henne, ettersom hun ikke kan se ham hver dag lenger.

Hun har besluttet å flytte til Paris for å bo sammen med en mann hun nettopp har møtt..

Billetter til The Father

TransparentDivider2-05px.png

Premiere: Wrath of Man

Wrath_news.jpg

En mystisk sikkerhetsvakt og pengetransportsjåfør overrasker kollegene under et ran, der han avslører sine presisjonsferdigheter.

Resten av teamet begynner å lure på hvem denne mannen egentlig er og hvor han kom fra. Snart blir motivet til skarpskytteren tydelig når han tar dramatiske og ugjenkallelige grep for å ta hevn.

Klassisk Statham med Guy Richie bak rattet.

Billetter til Wrath of Man