Ukens premierer & billettslipp: uke 30

onsdag 28 juli 2021
Ukens premierer & billettslipp: uke 30

Fem nye filmer på kino! Det hele braker løs i dag med den nye Disney-filmen Jungle Cruise, og fortsetter på fredag med I onde dager, Old, Spirit Villhesten og Det siste brevet fra deg. Dette skjer på ODEON Kino til helgen!

Premiere: Jungle Cruise

JC_ukenspremierer_still_1_no.jpg

Bli med Dwayne Johnson og Emily Blunt på et ellevilt eventyr i Disneys Jungle Cruise!

Jungle Cruise tar oss med på en berg-og-dalbane gjennom Amazonas jungel sammen med den smarte kapteinen Frank Wolff og den fryktløse forskeren Dr. Lily Houghton. Lily reiser fra London til Amazonas og hyrer inn Frank Wolff som guide på hans tvilsomme, men sjarmerende båt La Quila.

Lily er fast bestemt på å finne legenden om et magisk tre som sies å ha helbredene krefter og som kan endre fremtiden for dagens medisin. Sammen drar de ut på et episk oppdrag hvor de møter utallige farer og overnaturlige krefter, og mens treets hemmeligheter kommer mer til syne innser de at deres og menneskehetens skjebne henger i en tynn tråd.

Billetter til Jungle Cruise


Premiere: Old

Old_ukenspremierer_still_1_no.jpg

Den visjonære filmskaperen M. Night Shyamalan er tilbake med et nytt urovekkende mysterium.

I M. Night Shyamalans nye psykologiske thriller får vi bli med på et mareritt av en strandferie! Ekteparet Guyog Priscatar med seg sine to barn på årets sommerferie: en liten øyperle de fant på nettet, med lovord om hvite strender og lite turisme.

Etter få solfylte timer begynner strandgjestene å oppdage at noe er galt. Ikke bare finner de masse tapte eiendeler fra tidligere gjester, det dukker også opp et lik i vannet..

Billetter til Old


Premiere: I onde dager

Ondedager_ukenspremierer_still_1_no.jpg

Actionthriller av Tommy Wirkola, med Aksel Hennie, Noomie Rapace og Atle Antonsen i hovedrollene!

At ekteskapet til Lars og Lisa henger i en tynn tråd, er opplagt for dem begge. Ingenting har egentlig gått slik de hadde tenkt seg her i livet. Men en tur til familiehytta i dypet av de norske skogene slår dem begge som en anledning til å ta grep om tilværelsen, og starte på nytt. Alene.

Men heller ikke dette går som de hadde tenkt.

Billetter til I onde dager


Premiere: Spirit Villhesten

Spirit_ukenspremierer_still_1_no.jpg

Fra DreamWorks Animation kommer en nytt, spennende eventyr om hesten Spirit.

Når storbyjenta Lucky er nødt til å flytte til en liten landsby, føler hun seg som en fisk på land. På sikt opplever hun en ny mening med tilværelsen - hun får nye venner, hun får et nytt og bedre forhold til sin far, og hun danner et sterkt bånd til villhesten Spirit. En dag blir Spirits flokk fanget av en bande med kvegtyver, og Lucky legger ut på sitt livs reise med vennene sine for å frigjøre hestene.

Spirit Villhesten er en historie om vennskap og modige jenter, villige til å risikere alt for å gjøre det rette.

Billetter til Spirit Villhesten


Premiere: Det siste brevet fra deg

Sistebrevet_ukenspremierer_still_no.jpg

En lidenskapelig historie basert på Jojo Moyes' bestselgende roman.

Jennifer lever et luksusliv sammen med sin velstående og innflytelsesrike ektemann, Laurence. Etter at hun mister hukommelsen i en ulykke, må hun kjempe for å finne tilbake til hvem hun er. En dag finner hun gåtefulle kjærlighetsbrev gjemt hjemme i huset. De lidenskapelige linjene avslører hennes ulykkelige affære med journalisten Anthony O’Hare og leder til at hun til slutt finner sitt sanne jeg.

Jennifers historie flettes sammen med Ellies, en journalist i nåtidens London. Hun finner flere intense kjærlighetsbrev i arkivet og fengsles av historien fra en svunnen tid. Hennes forsøk på å sette sammen brevene med hjelp fra arkivaren Roy, tar henne på en reise som vever sammen begge kvinnenes liv for alltid.

Billetter til Det siste brevet fra deg