Ukens premierer & billettslipp: uke 32

onsdag 11 aug. 2021
Ukens premierer & billettslipp: uke 32

Førpremiere på Free Guy i dag, premiere på fredag! I tilegg er det åpningshelgen til The Green Knight, Respect og Rocks - dette skjer på ODEON Kino til helgen.


Premiere: Free Guy

130821_Still_FG_no.jpg

En bankansatt oppdager at han egentlig er deltaker i et brutalt online videospill.

I Twentieth Century Studios sin nye episke eventyr-komedie " Free Guy" møter vi en bankansatt som oppdager at han er en bakgrunnsfigur i et videospill. Han bestemmer seg for å bli helten i sin egen historie, og skrive den om selv.

Da verdenen hans står i fare bestemmer han seg for å bli fyren som skal redde den, på sin måte... før det er for sent.

Billetter til Free GuyPremiere: The Green Knight

130821_Still_TGK_no.jpg

Et episk fantasy-eventyr med Dev Patel og Alicia Vikander.

Et episk fantasy-eventyr basert på den tidløse legenden om Arthur. Dette er historien om Sir Gawain, King Arthurs hensynsløse og egenrådige nevø, som begir seg ut på et dristig eventyr for å konfrontere The Green Knight, en gigantisk vesen med smaragdgrønn hud.

Gawain må kjempe mot spøkelser, tyver og andre med onde hensikter i det som blir en reise som definerer hans karakter og som vil bevise hans status i familien og i riket.

Billetter til The Green KnightPremiere: Respect

130821_Still_Respect_no.jpg

Jennifer Hudson spiller dronningen av soul i den biografiske filmen, Respect.

Billetter til RespectPremiere: Rocks

130821_Still_Rocks_no.jpg

En dag 15-åringen Rocks kommer hjem fra skolen ligger det bare en lapp igjen etter moren. Rocks og lillebroren Emmanuel er overlatt til seg selv, og nå starter kampen for tilværelsen.

Rocks er en rå, hjerteskjærende og morsom film om tenåringer som må vokse opp altfor fort. Jentene i filmen spilles av en fantastisk gruppe amatørskuespillere som med energi og varme gir oss et nytt perspektiv på det å være ung i dagens London.

Den britiske regissøren Sarah Gavron har tidligere laget filmene Brick Lane (2007) og Suffragette (2015). Rocks er hennes tredje spillefilm. Filmen har blitt nominert til en rekke priser og løftet frem som en av de beste filmene fra 2020 av The Guardian og Screen.

Billetter til Rocks