Ukens premierer og billettslipp: Uke 19!

onsdag 12 mai 2021
Ukens premierer og billettslipp: Uke 19!

Spin-off fra Saw-universet, fantastisk vilt eventyr med gutten som kan snakke med alle dyr (Yakari), førpremiere på Ainbo - Amazonas vokter. - dette skjer på ODEON Kino til helgen!

TransparentDivider2-05px.png

Ukens premiere: Spiral: From the Legacy of Saw

Spiral_ukens.jpg

Et sadistisk geni skaper sin egen, skrudde oppfatning av rettferdighet i et nytt og
skremmende Saw-kapittel.

Den aggressive LA-politietterforskeren Zeke Banks (Chris Rock) lever og jobber i skyggen av sin far, politilegenden Marcus (Samuel L. Jackson) da en sadistisk mesterhjerne setter igang en grotesk form for rettferdighet i SPIRAL, det fryktinngytende nye kapittelet i historien om SAW.

Sammen med sin nye partner William (Max Minghella), starter de etterforskning av et grusomt drap, og oppdager snart at saken synes beslektet med de beryktede Jigsaw-mordene som terroriserte byen i en årrekke. Uvitende fanget i et stadig mer komplisert mysterium, befinner Zeke seg brått i sentrum av drapsmannens morbide spill.

Billetter til Spiral: From the Legacy of Saw

TransparentDivider2-05px.png

Premiere: Yakari

Yakari_ukens.jpg

Nå er det endelig tid for Yakaris første fullengde-film!

Her får vi møte alle vennene hans – jentevenninnen Regnbue, vennen Lille Grevling, hesten Lille Torden, beveren Dobbeltann og Yakaris totem Store Ørn.

Eventyret begynner med at Yakari går på jakt etter Lille Torden, en rekordstor og vill mustang-hest som alle sier er umulig å fange. Under den vanskelige jakten gjennom de fantastiske landskapene, går Yakari seg vill, men han får hjelp av Store Ørn som gir ham muligheten til å snakke med dyr.

Billetter til Yakari

TransparentDivider2-05px.png

Førpremiere:Ainbo - Amazonas vokter

Ainbo_ukens.jpg

Bli med på en fantastisk reise med Ainbo og vennene hennes i Amazonas!

Ainbo er en glad og aktiv jente født og oppvokst i en landsby i Amazonas dypeste jungel. En dag oppdager hun at skogen- den dyrebare regnskogen- er truet av ødeleggelse fra grådige mennesker som vil hugge den ned!

Ved hjelp av beltedyret Dillo og tapiren Vaca, legger hun ut på en reise for å søke råd og hjelp fra den aller mektigste i Amazonas- den gigantiske skilpadda Motelo Mama. Veiledet av Motelo Mama og med hjelp av sine klønete venner Dillo & Vaca er Ainbo fast bestemt på å redde jungelen og folket sitt før det er for sent.

Billetter til Ainbo - Amazonas vokter