Ukens premierer og billettslipp: uke 22

onsdag 2 juni 2021
Ukens premierer og billettslipp: uke 22

Flere filmer og flere kino åpne! Denne uken er det syv nye filmer på kino, inkludert The Conjuring 3, Tom & Jerry, Minari, Bortebane, HAN og Let Him Go. I tillegg blir det spesialvisning av Tina - One Night Only!. Dette skjer på ODEON Kino til helgen!

TransparentDivider2-05px.png

Premiere: The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Ukens_Conjuring.jpg

Den tredje filmen i Conjuring-serien!

The Conjuring: The Devil Made Me Do It” forteller en skrekkelig historie om terror, drap og ondskap som sjokkerte selv de erfarne paranormale etterforskerne Ed og Lorraine Warren.

En av de mest oppsiktsvekkende sakene deres, en kamp for sjelen til en ung gutt, er første gang i amerikansk historie at en drapsmistenkt hevdet demonisk besittelse som forsvar.

Billetter til The Conjuring: The Devil Made Me Do It

TransparentDivider2-05px.png

Premiere: Tom & Jerry

Ukens_TomJerry.jpg

En av de mest elskede rivaliseringene i historien gjenopptas når Jerry flytter inn i New York Citys fineste hotell like før "århundrets bryllup"!

Når Jerry flytter inn og skaper kaos, henter den desperate arrangøren Tom for å bli kvitt ham. Den påfølgende katt og mus kampen truer med å ødelegge karrieren hennes, bryllupet og muligens selve hotellet. Men de har et enda større problem: en djevelsk ambisiøs medarbeider som ødelegger for dem alle tre.

Tom og Jerrys nye store eventyr på lerretet baner ny vei for de ikoniske karakterene og tvinger dem til å gjøre det utenkelige ... samarbeide for å redde dagen.

Billetter til Tom & Jerry

TransparentDivider2-05px.png

Premiere: Let Him Go

Ukens_Lethimgo.jpg

En pensjonert lensmann og hans kone sørger over sønnen død, og må samtidig kjempe for å redde det som er igjen av familien.

I 1963, på en ranch i Montana, har ekteparet George (Kevin Costner) og Margaret Blackledge (Diane Lane) trukket seg tilbake i en fredelig pensjonisttilværelse. På ranchen bor også deres sønn James, sammen med sin kone og sønn.

Lykken blir snudd på hodet når James dør i en ulykke, og hans enke gifter seg på ny, inn i en annen familie. Mottakelsen hos den nye familien Weboy går raskt fra vennlig til truende, og situasjonen eskalerer til at langt flere ting brått står på spill.

Billetter til Let Him Go

TransparentDivider2-05px.png

Premiere: Minari

Ukens_Minar.jpg

Nydelig drama om kultur, tilhørighet og familie.

Filmen forteller om en koreansk-amerikansk familie som flytter til en liten gård i Arkansas på jakt etter sin egen amerikanske drøm. Familiedynamikken endres fullstendig når deres bannende, men utrolig kjærlige bestemor flytter inn sammen med dem.

MINARI vant nylig en Oscar og en Golden Globe for Beste Utenlandske Film!

Billetter til Minari

TransparentDivider2-05px.png

Premiere: Demon Slayer: Mugen Train

Ukens_Demon.jpg

Denne episke anime-filmen er den mest innbringende i Japan noensinne, og slo alle internasjonale rekorder da den ble lansert i USA i april. NÅ er det endelig vår tur!

Etter at Tanjiro og gruppen har gjennomgått sin rehebliteringstrening på Butterfly Mansion gir de seg ut på et nytt oppdrag: Mugen-toget, der over 40 personer har forsvunnet på kort tid.

Tanjiro og hans kompanjong Nezuko slår seg sammen med en av demnonjegernes mektigste fektere, Flame Hashiri Kyojuro Rengoku, for å møte demonen som befinner seg ombord på Mugen-toget. Resultatet er en slående vakkert animert film om en episk reise, som har tatt publikum med storm.

Billetter til Demon Slayer: Mugen Train

TransparentDivider2-05px.png

Premiere: Bortebane

Ukens_Bortebane.jpg

Bortebane er en feelgoodfilm fra Norway Cup om vennskap, fotball, sursøtt godteri og en opplevelse for livet!

Anna, Fred, Khalidi, Yu og Afnan vil alle vinne Norway Cup. De har trent et helt år under fjellene på Sunnmøre, på stuegulvet i Palestina og i varmen i Brasil. Vi følger dem gjennom kvalifisering, lette og vanskelige kamper, i møte med urettferdige dommere, masete foreldre, nye venner og kanskje en flørt.

Vennskap, flørting, seire og tap - Norway Cup setter ungdommene på prøve også utenfor fotballbanen.

Billetter til Bortebane

TransparentDivider2-05px.png

Premiere: HAN (vises ikke på ODEON Sarpsborg, Skien og Ski)

Ukens_Han.jpg

"Morsom, sterk og høyst aktuell - en av årets beste norske filmer"

HAN følger én gutt og to menn gjennom et døgn hvor de på hver sin kant opplever sosiale og emosjonelle fall. Hvor mye press tåler de egentlig? Hvordan finner de sin plass? HAN turnerer tragedie med komedie, båret fram av strålende skuespillere, og handler om utenforskap, krenkelser og mannsrollen.

Båret frem av imponerende skuespillerprestasjoner fra de tre hovedrolleinnehaverne.

Billetter til HAN