Ukens premierer og billettslipp: uke 23

onsdag 9 juni 2021
Ukens premierer og billettslipp: uke 23

Denne uken har vi premiere på seks filmer; A Quiet Place: Part II, In The Heights, Den magiske portalen, Spring Uje Spring, Stol på meg og The United States vs. Billie Holiday. Dette skjer på ODEON Kino til helgen!


Ukens premierer


A Quiet Place 2: Part II

AQuietPlace2-still.jpg

Silence is Not Enough... oppfølgeren til grøssersuksessen A Quiet Place er snart på kino!

Evelyn og de tre barna hennes står alene igjen etter å ha forsvart seg mot skapningene som angriper alt som lager lyd. Familien blir tvunget på flukt ut i det ukjente som venter utenfor hjemmets fire vegger. Der oppdager de at det ikke bare er monstre de må bekymre seg for.

Gjør deg klar for en ny nervepirrende kinoopplevelse. Og husk; ikke lag en eneste lyd.

Billetter til filmen ligger ute, og de finner du her!


In the heights

Intheheights-still.jpg

In The Heights ser ut til å bli årets feelgood hit på kino!

Filmen er filmatiseringen av Broadway musikalen, der en bodega-eier har blandede følelser om å stenge butikken sin og trekke seg tilbake til Den dominikanske republikk etter å ha arvet bestemorens formue.

Ta en titt på traileren for den ultimate sommerfølelsen, og/eller sikre deg billetter til premieren her!


Den magiske portalen

Denmagiske-still.jpg

Fra forfatteren av Toy Story!

Den magiske portalen er en animasjonsfilm fra skaperen bak Toy Story om den sjenerte og eventyrlystne delfinen Delfi. På et av sine mange undervannseventyr finner Delfi en magisk portal, som forvandler alt under vann til det en selv ønsker seg.

Men like i nærheten svømmer mureneålene. Ålene bestemmer seg for å misbruke magien og forvandler seg til kjempeåler i jakten på å ta over Delfis fredelige Fiskeby. Delfi må ut på en reise for å finne sin forsvunne far og samle nok styrke til å bekjempe ålene, beskytte byen og vinne sitt livs kjærlighet.

Trailer og billetter finner du her!


Spring Uje spring

SpringUje-still.jpg

Livet blir ikke alltid som man har sett for seg.

Uje Brandelius og familien spiller seg selv i denne komedien om å takle livets brå vendinger. Den selvbiografiske historien om livet og hverdagen veves sammen med popmusikk

Spring Uje spring ble den store vinneren da Sveriges Oscar, Guldbaggen, ble delt ut i januar. Den fikk hele tre av de viktigste prisene; Beste manus, Beste skuespiller og Beste film!

Trailer og billetter finner du her!


Stol på meg

Stolpameg_still.jpg

Dokumentar om Waleed Ahmed som ble omtalt som 'Norges Mark Zuckerberg', men som nå sitter fengslet i USA.

Kinodokumentaren Stol På Meg handler om Waleed Ahmed, en karismatisk ung gründer som startet sitt eget selskap i en alder av 18 år, og fremsto som et unikt talent. Omtalt i media som «Norges Mark Zuckerberg», fikk han raskt innpass hos politikere, diplomater og kongelige.

Hvordan førte denne kortlevde karrieren med storslåtte business-avtaler i Amerika til en arrestasjon av FBI og en dom på 11 år for internasjonal svindel?

Trailer og billetter finner du her


The United States vs. Billie Holiday

TheUnitedstates-still.jpg

Forteller om et av de mest dramatiske kapitlene i Billie Holidays liv.

Regissør Lee Daniels (Precious) forteller historien om hvordan den amerikanske staten nådeløst forfulgte den legendariske Billie Holiday. Da hennes sensasjonelle 'Strange Fruit', der sangteksten forteller om lynching i Sørstatene, ble utgitt, skaket den det amerikanske samfunnet.

Ettersom Holiday var kjent for å bruke narkotika, gikk agenten Jimmy Fletcher undercover for å holde rede på henne og et nært forhold oppsto mellom de to.

Trailer og billetter finner du her!