Ukens premierer og billettslipp: Uke 25

onsdag 23 juni 2021
Ukens premierer og billettslipp: Uke 25

Norgespremiere på storfilmen Fast & Furious 9 og herlig familieeventyr i Villevestens datter. Vi har også hatt billettslipp på Black Widow - dette skjer på ODEON Kino til helgen!

Premiere: Fast & Furious 9

Fast&Furious-still.jpg

Dominic Toretto og gjengen er tilbake i en ny fartsfylt Fast & Furious-film!

Nå er det snart klart for en ny Fast & Furious-film, Dominic Toretto forsøker å gjenoppta et normalt liv sammen med Letty og sønnen, Brian. Men den kriminelle mesterhjernen, Cipher, er fortsatt ute etter å ta knekken på familien hans.

Hun rekrutterer Dominics yngre bror, Jakob - en livsfarlig leiemorder som har en personlig vendetta mot Dominic. Den eneste sjansen Dominic har til å redde dem som står ham nærmest, er å ta et oppgjør med fortiden..

Billetter og trailer finner du her!


Premiere: Ville vestens datter

Villevestens-still.jpg

Bli med på eventyr med ville vestens kuleste jente: Calamity Jane

12 år gamle Martha Jane og familien er på vei til et bedre liv i Vesten. Når faren kommer ut for en ulykke, er det plutselig Martha som må ta ansvar for familiens vogn, passe hestene og familien. Det er ikke lett, men Martha gir seg ikke. Og selv om det er tøft, har hun aldri følt seg så fri!

Men det hele blir verre når Martha anklages for tyveri og må flykte. Det blir starten på et eventyr fullt av farer og spennende opplevelser!

Trailer og billetter finner du her!


Billettslipp: Black Widow

BWstill.jpg

Marvel Cinematic Universe (MCU) starter sin etterlengtede fase fire med Black Widow 7. juli, og billettsalget har startet!

I Marvel Studios actionfylte spionthriller “Black Widow» konfronteres Natasha Romanoff aka Black Widow med en mørk del av sin historie, når en farlig konspirasjon som knyttes til hennes fortid oppstår.

Vi møter igjen Scarlett Johansson i rollen som Natasha/Black Widow, Florence Pugh spiller rollen som Yelena, David Harbour er Alexei/The Red Guardian og Rachel Weisz er Melina. Regissert av Cate Shortland og produsert av Kevin Feige.

Billetter finner du her!


Fortsatt god onsdag!