Velkommen til seniordager!

onsdag 29 nov. 2023
Velkommen til seniordager!

Velkommen til seniordager 4.-8. desember på ODEON Kino!

Alle filmer før 17:00 er halv pris! Du som har fylt 67 år, har seniorkort eller honnørkort kan velge "Pensjonist/honnør" for å få rabatten. Den legges til automatisk når du kjøper billetter på nett eller i appen.

Vi har satt opp et program med de mest populære filmene på seniorkino den siste tiden, samt noe nytt og førpremiere på Vertshuset The Old Oak.

Om du ikke er senior eller honnør er du naturligvis også velkommen til å se film. Alle som kommer får gratis kaffe til filmen.TheOldOak_still4.jpg


Vertshuset The Old Oak - Førpremiere!

En pubeier i Nordøst-England blir en venn med en syrisk flyktning.

Sammen forsøker de å finne en måte å forene det splittede lokalsamfunnet, preget av arbeidsledighet, dårlig økonomi og nedlagt industri.Napoleon_still4.jpg


Napoleon

En ekte og personlig vinkling på Napoleons spede begynnelse, samt hans raske og hensynsløse vei til Keiser, sett gjennom prismen til hans vanedannende og ofte flyktige forhold til sin kone og store kjærlighet, Josephine.

Filmen omfavner Napoleons berømte slag, nådeløse ambisjoner og hans overraskende strategiske tankegang som militær leder og krigsvisjonær.Pristilla_still1.jpg


Priscilla

Da fjortenåringen Priscilla Beaulieu møter Elvis Presley på en fest, opplever hun at han privat er alt annet enn en rebelsk rock’n’roller og superstjerne. Elvis blir hennes forelskelse, en alliert i ensomheten og en øm og sårbar bestevenn.

Gjennom Priscillas øyne viser Sofia Coppola en ny side av Elvis og Priscillas forelskelse og turbulente ekteskap, fra en tysk militærbase til en glamorøs drømmetilværelse på Graceland, i et dypt og ektefølt portrett av kjærlighet, fantasi og berømmelse.Skomakergata_still1.jpg


Den første julen i Skomakergata

Det er første jul etter krigen og Stine (9) kommer alene med toget til Skomakergata. Der søker hun ly hos skomaker Andersen, som viser seg å være en gretten og ensom mann som trives best alene.

Møtet mellom de to skal forandre livene deres for alltid. Den første julen i Skomakergata forteller historien om hvordan en ukjent, liten jente på leting etter en ny familie, får Skomaker Andersen til å innse at livet er best når man kan dele det med de man er glad i.