Velkommen tilbake, og til en prestisjefylt helg på kino!

fredag 23 april 2021
Velkommen tilbake, og til en prestisjefylt helg på kino!

Velkommen tilbake til ODEON Skien fra og med i dag fredag 23. april! Det braker løs med Oscar-helg hos oss, der vi viser flere av favorittene til de prestisjefylte statuettene.

I dag kom nyheten om at vi får åpne ODEON Skien i dag, og vi ønsker derfor dere velkommen tilbake til oss i kveld! Timingen kunne nesten ikke vært bedre, for det er nemlig Oscar-helg og vi viser derfor flere av de nominerte filmene på stort lerret.

På ODEON Kino holder vi oss trygge sammen, og sikkerheten til gjester og ansatte er vår høyeste prioritet. Her kan du lese mer om våre tiltak for å sikre alle en trygg kinoopplevelse.

TransparentDivider2-05px.png

Oscar-programmet

Oscar-nett.jpg

Kinoprogrammet er allerede ute, så det er bare å gjøre seg klar til en helg på kino. Vi ses i kinomørket på fredag!

TransparentDivider2-05px.png

Førpremiere: The Father

TheFather.jpg

Nominert til seks Oscar og fire Golden Globe - en mesterlig film med sterke prestasjoner.

Anthony er 81 år gammel. Han bor alene i leiligheten sin i London og avviser hver eneste hjemmehjelp som datteren Anne påtvinger ham. Slik hjelp blir stadig mer nødvendig for henne å få på plass, siden hun ikke kan treffe ham hver dag lenger.

Hun har nemlig bestemt seg for å flytte til Paris for å bo sammen med en mann hun akkurat har møtt.

Men dersom dette stemmer, hvem er den fremmede mannen som plutselig vandrer inn i Anthonys stue og hevder å ha vært gift med Anne i over ti år? Og hvorfor er han så overbevist om at det er Anthony som befinner seg i ekteparets leilighet, og ikke omvendt?

Billetter

TransparentDivider2-05px.png

Førpremiere: Promising Young Woman

PWY.jpg

Carey Mulligan er nådeløs og ustoppelig i Emerald Fennells regidebut.

Cassandra Thomas (Carey Mulligan) var en pliktoppfyllende medisinstudent med en lysende fremtid, helt til en mystisk hendelse satte en stopper for alt. En hendelse som etterlot henne hevntørstig.

Nå lever Cassie et dobbeltliv, hvor hun om natten søker kontakt med fremmede menn - for å konfrontere dem. Etter en rekke tilfeldige møter, støter hun på en gammel kjenning som omsider kan gi henne muligheten til å ta et oppgjør med fortiden.

Billetter

TransparentDivider2-05px.png

Premiere (ikke en del av Oscar-programmet): Generasjon Utøya

GU1290.jpg

Fire unge kvinner som alle overlevde Utøya, har valgt å fortsette sitt sterke politiske engasjement.

De nekter å la seg skyte til taushet og representerer en generasjon politikere som tør å drømme om og kjempe for en bedre framtid. De unge politikerne opplevde å bli dødelig såret, eller de så sine venner og kjæreste bli drept.

Felles for dem alle er at de er tvunget til å bearbeide det som skjedde, og har valgt å jobbe aktivt videre for det de tror på. De kjemper videre ikke bare på vegne av seg selv, men på vegne av en hel ungdomsgenerasjon, samtidig som de gir håp til et helt land og folk.

Billetter

TransparentDivider2-05px.png

Oscar-helg: Et glass til

EtG23.jpg

Et morsomt og tankevekkende drama om vennskap, frihet og alkohol.

Fire lærere og venner bestemmer seg for å teste Finn Skårderuds påståtte teori om at mennesket er født med en halv promille for lite i blodet. Teorien er at alkohol åpner sinnet for omverdenen og får kreativiteten til å blomstre. Resultatet er oppsiktsvekkende. Både undervisningen og selvtilliten bedrer seg, og vennene begynner for alvor å kjenne seg levende igjen.

I takt med at glassene fylles, opplever noen fremgang, mens andre sporer av. Det blir tydelig at alkohol har sine positive sider, men også at den slags dristige forsøk kan ha alvorlige konsekvenser.

Billetter

TransparentDivider2-05px.png

Oscar-helg: Sound of Metal

DivSoundofmetal.jpg

En av årets mest kritikerroste filmer, en unik, vakker og dypt rørende film om hva et forhold og et menneske må gjennomgå når alt man har og kjenner blir visket ut, og man må starte helt på nytt.

Ruben og Lou er et ungt par som har skapt seg et liv de elsker - de er omreisende punkmusikere som bor i en campingbil som er musikkstudio og hjem i ett, men livet deres blir snudd på hodet når Ruben plutselig mister hørselen.

I denne verdenen av stillhet må Ruben være mer ærlig med seg selv enn noensinne, men hans livs kjærlighet og lyden av hans gamle liv runger konstant i tankene og trekker ham i flere retninger.

Billetter

c

Oscar-helg: Fremad

DivideFremad.jpg

Bli med på en magisk reise i Disney Pixars Fremad!

To tenåringsbrødrene bor i en forstad til en fantasiverden. En verden ganske lik vår egen, men kun bebodd av alver og andre eventyrlige skapninger som alle med tiden har glemt sine magiske evner.

På Ivers 16-års dag får brødrene en felles gave fra faren som gikk bort før Iver ble født; en tryllestav og en formel som kan bringe faren til i live igjen for én dag. For å lykkes i å trylle fram faren igjen, må guttene legge ut på en helt spesiell reise, med uventede farer og magiske øyeblikk.

En hjertevarm, rørende og morsom fortelling.

Billetter

TransparentDivider2-05px.png

TransparentDivider2-05px.png

Ser du etter billetter, film eller noe annet?

TransparentDivider2-05px.png