Vi har åpent og viser film hele påsken!

onsdag 24 mars 2021
Vi har åpent og viser film hele påsken!

Velkommen til påskekino på ODEON Stavanger og Sandnes. Vi viser film 11:00 hver dag, søndag/helligdager fra 12:00.

Klikk her for å se det fullstendige påskeprogrammet dag for dag!

Premiere: Our Friend
OurFriend.jpg

Etter å ha mottatt livsendrende nyheter, finner et par uventet støtte fra sin beste venn, som setter sitt eget liv på vent og flytter inn i familiens hjem. Dette gir en innvirkning mye større og dypere enn noen kunne forestilt seg.
Med Dakota Johnsen, Jason Segel og Casey Affleck

Kjøp billetter her

Premiere: Finny & Leah - Den hemmelige øya
FinnyLeah.jpg

Bli med og oppdag den hemmelige øya sammen med Finny og Leah - et spennende og morsomt eventyr for hele familien!

Ombord på Noahs ark, som for tiden flyter meningsløst rundt på havet, bor bestevennene Finny og Leah. Flere uker har gått og det er fortsatt ikke noe land i siktet.

Etter en serie med uheldige hendelser våkner Finny og Leah plutselig opp på en øde øy – en hemmelig øy. Og det med all maten som var igjen på båten! Mens Finny befinner seg i en koloni full av vesener som ligner merkelig mye på ham selv skjønner han at de er truet av en stor og farlig vulkan.

Kjøp billetter her

Premiere: The Dissident
Dissident.jpg

I denne rystende og svært kritikerroste dokumentaren kaster regissør Bryan Fogel, som også står bak den Oscar-vinnende dokumentaren Ikaros, lys over mordet på den saudiarabiske Washington Post-journalisten og aktivisten Jamal Khashoggi

Kjøp billetter her

Premiere: Gunda
Gunda.jpg

På en idyllisk gård i Vestfold følger vi grisen Gunda og hennes nyfødte grisunger. Vi blir også kjent med noen kuer og en kylling med ett bein som prøver å fly. GUNDA er en sanselig, vakker og rørende dokumentar om dyras hverdagsliv.

Terningkast 6 i flere aviser

Kjøp billetter her

Førpremiere: Rettferdighetens ryttere
Rettferdighetens.jpg

Kritikerrost dansk actionkomedie/drama

Den utstasjonerte soldaten Markus må reise hjem til sin tenåringsdatter Mathilde fordi hans kone dør i en tragisk togulykke. Tragedien virker tilfeldig, helt til matematikeren Otto dukker opp med sine to eksentriske kolleger Lennart og Emmenthaler.

Otto var selv passasjer på ulykkestoget, og er overbevist om at dette var planlagt og at noen må stå bak. Etterhvert tyder alle tegn på at det faktisk var et nøyaktig regissert attentat, som hans kone tilfeldig ble offer for, og Markus bestemmer seg for å ta affære på egenhånd.
Med Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Andrea Heick Gadeberg, Lars Brygmann, Nicolas Bro

Kjøp billetter her

Førpremiere: Flumlene
Flumlene.jpg

Animert eventyrkomedie om en art supersøte fluffy dyr, kalt flumlene.

Animert eventyrkomedie om en art supersøte fluffy dyr, kalt flumlene. Vi følger de to flumlene Op og Ed som ved et uhell tidsreiser fra 1835 til dagens Shanghai hvor de oppdager trafikk, høye lyder, moderne teknologi - og det faktum at flumler er utryddet! De må reise tilbake i tid for å prøve å redde arten sin.

Regissert av David Silverman (The Simpsons Movie, Monsters Inc.). Manus av Simpsons-veteranene Joel Cohen, John Frink og Rob LaZebnik.

Kjøp billetter her

Førpremiere: Blackbird
Blackbird.jpg

En film om familiebånd, vennskap og livets små og store kruseduller.

Lily (Susan Sarandon) og Paul (Sam Neill) innkaller sine nærmeste til strandhuset for en siste samling etter at Lily bestemmer seg for å avslutte sin lange kamp med ALS. Paret planlegger en kjærlig helg, men stemningen blir anstrengt når uløste problemer dukker opp mellom Lily og døtrene Jennifer (Kate Winslet) og Anna (Mia Wasikowska).

Kjøp billetter her