Vi har lansert ny app!

tirsdag 26 jan. 2021
  • Henrik Bjerke Ryhjell
Vi har lansert ny app!

ODEON Kino-appen er fullstendig redesignet for å gi deg en raskere, enklere og mer personlig kinoopplevelse.

Last den ned her! (Må åpnes i mobil) eller skann QR-kode her:

QR-APPLEFTjpg.jpg

Linken vil dessverre ikke fungere for alle Android-brukere, du kan prøve denne eller søke opp "ODEON Kino" i din app store.

Det første du vil legge merke til er at navigeringen mellom sidene våre er raskere, enklere og tydeligere. Den gamle søkefunksjonen er også tilbake, og vi har fullstendig redesignet kjøpsvinduet for en bedre opplevelse når du kjøper billetter.

Din opplevelse først

For oss er det særdeles viktig at appen lever opp til dine forventinger, og tilbakemeldingene fra våre gjester har vært avgjørende hele veien. Det er derfor de fleste oppdateringene ligger under panseret til appen, selv om det er noen på overflaten også. Målet vårt er at appen skal bidra til din gode kinopplevelse, for deg som gjest og for deg som medlem.

ODEON Medlem

Medlemssiden er splitter ny, og hele medlemskapet er selvfølgelig helt integrert i appen. Det er nå enda enklere å holde oversikt over ditt medlemskap, dine billetter, poeng, venner, favoritterfilmer og kinoer. Billettene du kjøper som innlogget medlem blir automatisk registrert til deg, og du finner de alltid lett tilgjengelig på startsiden.

Oppdater eller last ned

Har du lastet ned appen fra før vil du bli bedt om å oppdatere neste gang du åpner den. Hvis du ikke har lastet ned før, kan du laste den ned i App Store eller Google Play.

Ha en strålende dag videre!

ODEON-teamet