We Make Movies Better

onsdag 15 sep. 2021
We Make Movies Better

Det er mer til kino enn selve filmen. Det er stillheten i det lyset senkes, undringen og spenningen til det som er i vente. De kraftige fortellingene som lyser opp det store lerretet, som tar oss steder vi aldri har vært før.

På ODEON Kino gjør vi film bedre.

064_920x200_web2.jpeg


Nicole Kidman forteller hva som gjør kinoens verden så spesiell for henne, og hvorfor film er bedre her


We Make Movies Better

c6adc760241544319c5f765c7723924e.jpeg

Vi gjør film bedre på flere områder.

Våre fantastiske prosjektorer og lydanlegg løfter enhver film, og med landets eneste IMAX® legger vi en ny standard for hva en kinoopplevelse innebærer. Medlemskapet vårt, ODEON Medlem, tilbyr en rekke fordeler, tilbud og alternativer for våre kinogjester. Belønninger i form av poeng, egne kampanjer i kiosken og forhåndsvisninger du aldri glemmer.

Appen vår er også et eget kapittel for seg selv, og gjør kinoopplevelsen enda enklere. Med medlemskapet fullstendig integrert er det ingen enklere måte å kjøpe billetter. En raskere, enklere og mer personlig kinoopplevelse.

På ODEONKino.no får du det siste fra vår verden. Vi fremhever filmer i alle størrelser og legger opp til unike visninger med besøk og premierestemning. Varmt popkorn og kunnskapsrikt personale hjelper deg på veien til den komplette opplevelsen. Vi er hele tiden på utikk etter fortellingene som drar i oss, og som teleporterer oss til den magiske verdenen vi kaller kino.

Regissøren av den kommende storfilmen Dune sa det veldig fint; å se en film hjemme er som å kjøre båten din i badekaret.