Spesialvisning: Inception fyller 10 år!

torsdag 6 aug. 2020
Spesialvisning: Inception fyller 10 år!

Vi feirer at det er 10 år siden Christopher Nolans Inception hadde premiere på kino, så 12. august viser vi en remastered versjon av filmen! Perfekt oppvarmning for dere som gleder dere til TENET.

Det blir en velkomst og intro fra Christopher Nolan - spesielt skreddersydd til Inception.
Det blir også et eksklusivt klipp fra den nye filmen - TENET!

Billetter finner du her!

Om filmen:

Kriminaliteten har entret underbevisstheten. Verdifulle hemmeligheter kan stjeles fra folk mens de sover, og ingen gjør det bedre enn Dom Cobb. En siste jobb skal gi ham et normalt liv etter en omflakkende tilværelse på rømmen, men da må han klare det nesten umulige: "inception".

Dom Cobb er den absolutt beste tyven innen den farlige kunsten å stjele verdifulle hemmeligheter fra dypet av underbevisstheten i drømmetilstand, når hjernen er på sitt mest sårbare. Cobbs evner har gjort ham ettertraktet i denne makeløse verdenen av industrispionasje, men den har også gjort ham til en internasjonal rømling og kostet ham alt han har kjært.

Nå får Cobb sjansen til å utføre en siste jobb som kan gi ham livet tilbake, men bare hvis han makter det nesten umulige - inception.

Istedenfor å utføre det perfekte tyveriet, skal Cobb og hans ekspertteam gjøre det motsatte; oppgaven deres er ikke å stjele en idé, men å plante en. Lykkes de, kan de ha begått det perfekte lovbruddet. Men verken ekspertise eller grundig planlegging kan forberede teamet på møtet med personen som synes å kjenne alle sinnrike detaljer i den mesterlige planen. En person som bare Cobb kunne forutsett.