• Møte & Event

  Kino er en perfekt arena for konferanse, stormøte, event eller interne møter. Arrangementet blir en minneverdig opplevelse, og fasilitetene våre gir deg full fokus fra alle i salen.

  Vi har ti unike kinoer spredt rundt i landet og utfordres gjerne av et godt case for å skape uforglemmelige opplevelser. Kinoene våre gjør det mulig å nå frem med budskapet ditt gjennom bruk av fantastisk lyd og bilde for å skape oppmerksomhet og engasjement hos publikum. Hva med å overraske kolleger eller gjester med en privat filmvisning, kanskje en førpremiere eller en klassiker?

  Et arrangement alle vil huske

  Gi arrangementet det lille ekstra med de største lerretene i markedet, toppmoderne teknikk, meget god lyd og fullt fokus fra deltakerne i salen. Hos oss kan du holde alt fra kick off til seminarer. 

  • 460 deltagere

  • Priser fra 8.000 kr / 72 personer

  • Kombiner faglig og sosialt innhold

  • 10 kinoer over hele landet

  Lei en kinosal

  Du som bedriftskunde kan leie en kinosal, der du blant annet kan overraske dine kolleger eller gjester med en privat førpremiere. Eller kanskje dere trenger et stort lerret for presentasjoner? Uansett formålet hjelper kinosalen med å heve opplevelsen, vi tilpasser oss etter ditt behov.

  Kontakt oss gjerne så hører du fra oss! Sammen med deg sørger vi for at eventet blir akkurat som du hadde tenkt deg!