• Burnout

  15+

  Drama

  1 tim 53 min

  Burnout
  Burnout

  Burnout er den siste filmen i regissør Nour-Eddine Lakhmaris Casablanca-triologi . Filmen er forskjellig fra Casanegra (2009) og Zero (2012) i både stil og format, men det alle har til felles, er den kontrastrike storbyen Casablanca, som på mange måter representerer et slags mini Marokko.

  I Burnout fortsetter Lakhmari sin realistiske skildring av metropolen og tar opp en rekke viktige sosiale problemer som pedofili, ungdomskriminalitet, voldtekt, barnearbeid, abort, prostitusjon, impotens, ensomhet og utbrenthet. Historien flettes sammen av tre hovedkarakterer fra forskjellige deler av klassesamfunnet og skildrer deres kamp for å overleve i sin sosiale, økonomiske og kulturelle situasjon.

  Gjennom disse parallelle historiene viser Lakhmari hvordan befolkningen i Marokko lever i totalt separate verdener, men at det likevel er store likheter blant de forskjellige miljøene når barrierene mellom dem brytes. Kanskje er det nettopp et atypisk møte, som kan bidra til å forandre et utbrent hjerte?

  Med: Ilyass El Jihani, Sarah Perles, Anas El Baz, Morjana Alaoui, Badr Bouaiche, Driss Roukhe, Karim Saidi, Mohammed Khiyari, Faty El Jaouhari, Taoufik Hazeb

  Regi: Nour-Eddine Lakhari

  Originaltittel

  Burnout

  Originalspråk

  Arabisk, Fransk

  Premiere

  2021-05-28

  Aldersgrense

  15 år. Kan sees av barn som har fylt 12 år, i følge med en voksen.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.