• De uskyldige

  15+

  Thriller

  1 tim 57 min

  De uskyldige
  De uskyldige

  Det er sommer og lange lyse dager. Men ikke alle drar på ferie. Fire barn blir kjent og sammen utforsker de blokkene der de bor og skogen rundt. Skjult fra foreldrenes blikk utvikler barnas uskyldige lek seg til noe mer. Uhyggelige ting begynner å skje.

  DE USKYLDIGE er en intens thriller skrevet og regissert av Eskil Vogt. I hovedrollene gjør fire barn helt enestående skuespillerprestasjoner man ikke har sett maken til i norsk film tidligere.

  Filmen får sin verdenspremiere i det prestisjefylte programmet Un certain regard ved Cannes filmfestival. Dette er første gang på 10 år at en norsk film er valgt ut til dette programmet.

  Dette er første gang Rakel Lenora Fløttum, Alva Brynsmo Ramstad, Sam Ashraf og Mina Yasmin Bremseth Asheim spiller i en film. De var mellom 7 og 11 år under innspillingen.

  I andre roller i filmen finner vi Ellen Dorrit Petersen, Kadra Yusuf, Morten Svartveit og Lisa Tønne.

  DE USKYLDIGE er Eskil Vogts andre spillefilm. Hans første spillefilm BLIND hadde premiere ved filmfestivalene i Sundance og Berlin i 2014 og vant over 20 internasjonale priser. Vogt har også et tett samarbeid med regissør Joachim Trier og er manusforfatter av alle Triers filmer, sist THELMA (2018) og VERDENS VERSTE MENNESKE (2021).

  Originaltittel

  De uskyldige

  Originalspråk

  Norsk

  Premiere

  2021-09-03

  Aldersgrense

  15 år. Kan sees av barn som har fylt 12 år, i følge med en voksen.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.