• Drømmemannen

  Tillatt for alle

  Komedie

  1 tim 48 min

  Drømmemannen

  En sprudlende og romantisk science-fiction-komedie om jakten på drømmemannen.

  Tyskland, nær fremtid. Forskeren Alma bestemmer seg for å ta del i et veldig spesielt eksperiment for å finansiere sine egne studier: I tre uker skal hun leve med den vakre humanoide roboten Tom, som er programmert til å være hennes perfekte make.

  For Alma (Maren Eggert), er prosjektet en ren formalitet. Hun trenger ingen perfekt mann i livet sitt, hun trenger penger. Kjærlighet er forbeholdt livsnytere og poeter. Hun har prøvd det før og hennes fulle tid og omtanke hører jobben til. For Tom (Dan Stevens, kjent fra TV-serien Downton Abbey) derimot, er saken en helt annen. Alt han vil og alt han kan, rett og slett meningen med hele hans eksistens, er å tilfredsstille Almas behov.

  Alma blir fanget i et tre uker langt forklaringsproblem: Hvem er denne mystiske og sjarmerende mannen som ut av det blå har dukket opp i livet hennes? For at eksperimentet skal være gyldig, må de tross alt omgås og deres motstridende følelser for hverandre fører til en rekke bisarre og komiske situasjoner.

  Med Drømmemannen har Maria Schrader laget en rørende og morsom sjangerblanding. Vi tas med til et velkjent nær-futuristisk univers satt inn i helt nye rammer. Intet mindre enn en jordnær science-fiction-fabel!

  Originaltittel: Ich bin dein Mensch
  Skuespillere: Maren Eggert, Dan Stevens, Sandra Hüller, Hans Löw, Wolfgang Hübsch
  Sjanger: Komedie / Romantikk / Sci-Fi
  Regi: Maria Schrader
  Nasjonalitet: Tyskland

  Originaltittel

  Ich bin dein Mensch

  Premiere

  2021-10-08

  Aldersgrense

  Tillatt for alle.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.