• Dumbo

  9+

  Eventyr

  1 tim 52 min

  Dumbo
  Dumbo

  OBS! Dumbo har 9 års aldersgrense. Barn ned til 6 år kan se filmen i følge med voksne med tillatelse fra foresatte, med hensyn til barnets modenhet og tålegrense.

  Fra Disney og den visjonære regissøren Tim Burton kommer den høyt verdsatte klassikeren Dumbo i en helt ny drakt og som live-action, hvor man ulikheter feires, familien er elsket og drømmene får fly!

  Sirkusdirektøren Max Medici (Danny DeVito) gir ansvaret for en nyfødt elefant, med så store ører at han blir gjort til latter, til den tidligere stjernen Holt Farrier (Colin Farrell) og hans barn Milly (Nico Parker) og Joe (Finley Hobbins). Men når de oppdager at Dumbo kan fly når sirkusets popularitet nye høyder og tiltrekker seg oppmerksomheten til den overbevisende forretningsmannen V.A. Vandevere (Michael Keaton). Han verver den særegne elefanten til sin nye og fantastisk fornøyelsespark Dreamland. Dumbo svever til høyt sammen med den sjarmerende og spektakulære akrobaten, Colette Marchant (Eva Green), helt til Holt oppdager at under overflaten på Dreamland skjuler det segmørke hemmeligheter.

  Regi

  Tim Burton

  Skuespillere

  Eva Green, Michael Keaton, Danny DeVito, Colin Farrell

  Originaltittel

  Dumbo

  Originalspråk

  Engelsk

  Premiere

  2019-03-29

  Aldersgrense

  9 år. Kan sees av barn som har fylt 6 år, i følge med en voksen.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.