• INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium 1991

  Ikke aldersklassifisert

  Musikkfilm

  1 tim 38 min

  INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium 1991
  INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium 1991

  Den legendariske konserten fra 1991 har blitt remastret og lanseres nå i 4K og Atmos!

  1991 var et spektakulært år for INXS. Albumet X hadde vært på topplistene i åtte måneder, solgt til platinum og England og dobbel platinum i USA. Bandet vant to Brit Awards, de hadde rekordmange konserter i Australia, var headlinere på Rock in Rio og dro på en utsolgte turné i USA. Men tiden har vist at det er konserten fra 13 juli 1991 som løftet bandet til helt nye høyder!

  Seks år etter at INXS varmet opp for Queen på den legendariske Live Aid-konserten på Wembley Stadium headlinet de nå den gigantiske arenaen og holdt en utsolgt forestilling for 73 791 fans. Konserten som ble kjent som Summer XS, ble udødeliggjort av regissøren David Mallet og har senere blitt blant de bestselgende konsertfilmene noensinne.

  28 år senere har filmen blitt restauert over en periode på seks måneder fra 35mm til 4K Ultra HD. Filmen kan nå oppleves i kinoformat med Dolby Atmos eller 5.1 surround. Restaueringsarbeidet har avslørt at det var en sang som ble klippet ut av konserten, men «Lately» fra albumet X er nå på sin rette plass i setlisten.

  Originaltittel

  INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium 1991

  Originalspråk

  Engelsk

  Premiere

  2019-11-27

  Aldersgrense

  Ikke aldersklassifisert

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.