• Kabzaa: 1947 - Historien om gangstere i India

  15+

  Action

  2 tim 31 min

  Kabzaa: 1947 - Historien om gangstere i India

  Kollywood Entertainment presenterer "KABZAA (oversettet. besittelse)"!

  Arkeshwara, sønnen til en modig frihetskjemper som blir en uventet leder av den indiske underverdenen. Etter å ha blitt fanget i den farlige verdenen til mafiaen, befinner Arkeshwara seg på en vei av vold og ødeleggelse, i fare for å følge i sin fars fotspor. Hans yngre bror, Sankeshwara, er det totale motsatt - fredelig og redd for blodbad.

  Tross alle odds, klarer deres mor Tulasi Devi å oppdra dem som modellborgere i Amarapura. Imidlertid tar Arkeshwaras liv en dramatisk vending når han dreper Khaleed, donen i Amarapura. Dette markerer begynnelsen på hans vei til makt, da han starter en blodig herjingsferd fra sør til nord i India, eliminerer alle som motsetter seg ham og tvinger andre til å bli hans underordnede og betale ham beskyttelsespenger.

  Gjennom ren viljestyrke og brutale taktikker blir Arkeshwara den ubestridte kongen av den indiske underverdenen og kontrollerer all mafiaaktivitet fra 1960 til 1984. Han etterlater seg en varig innvirkning på indisk historie som en av de mest fryktede og mektige kriminelle.

  Denne spennende filmen følger Arkeshwaras reise fra en redd ung mann til en av de mektigste mennene i India. Med handling som strekker seg over flere tiår, og en historie som er inspirert av virkelige hendelser, vil denne filmen ta deg med på en ville reise gjennom underverdenen i India og utforske temaer som makt, hevn og familie.

  Originaltittel

  Kabzaa

  Premiere

  2023-03-17

  Aldersgrense

  15 år. Kan sees av barn som har fylt 12 år, i følge med en voksen.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.