• La La Land

  Tillatt for alle

  Komedie

  2 tim 8 min

  La La Land

  Årets store vinner med flest priser under både Oscar utdelingen og Golden Globe!

  LA LA LAND begynner på samme måte som alt begynner i L.A.: På motorveien. Det er her Sebastian (RYAN GOSLING) møter Mia (EMMA STONE), med hissig tuting i en trafikkork. Begge to drømmer om de nesten umulige håpene som er karakteristiske for byen: Sebastian forsøker å få folk til å bry seg om tradisjonell Jazz i det 21. århundret, Mia ønsker å bli skuespillerinne og klare bare én uforstyrret audition. Ingen av dem trodde at deres skjebnesvangre møte ville hjelpe dem til å ta sjanser de aldri kunne gjort på egenhånd.

  Spranget de begge tar, mot hverandre og mot sine artistiske drømmer, skaper en henførende filmatisk verden i La La Land - en verden som med lys, farge, lyd, musikk og ord drar oss med inn i ekstasen fra lykken vi jakter på og sorgen over kjærligheten vi aldri kommer over.

  LA LA LAND ble årets store vinner under Golden Globe utdelingen og fikk prisen for: beste regi, beste manus, beste spillefilm - komedie eller musikal, beste kvinnelige skuespiller i komedie eller musikal, beste mannlige skuespiller i komedie eller musikal, beste originalmusikk og beste originalsang.

  Regi

  Damien Chazelle

  Skuespillere

  Ryan Gosling, John Legend

  Originaltittel

  La La Land

  Originalspråk

  Engelsk

  Premiere

  2017-02-24

  Aldersgrense

  Tillatt for alle.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.