• Masterminds

  12+

  Komedie

  1 tim 35 min

  Masterminds

  Problemene begynner i det David, en betrodd verditransportør for Loomis Fargo, faller for den tiltrekkende vakten og kollegaen Kelly Campbell (Kristen Wiig). Etter at hun slutter i jobben overtaler Kelly, egget frem av småtyven Steve Chambers (Owen Wilson), David til å rane selskapets hvelv i Charlotte, North Carolina.
  David raner hvelvet, og fyller opp en van med over 17 millioner dollar i cash. Han leverer pengene til Chambers gjeng, og flykter så til Mexico for å gå i dekning mens FBI leter etter den skyldige.
  Steve Chambers og hans kone Michelle (Mary Elizabeth Ellis) kjøper en herregård med den stjålne rikdommen, og sender den ivrige og noe alternatuve leiemorderen Mike McKinney (Jason Sudeikis) til Mexico for å drepe David. Når David oppdager sviket returnerer han til North Carolina for å avsløre Steve som kuppets ekte "Mastermind".

  Filmen er regissert av Jared Hess (Napoleon Dynamite, Nacho Libre) og produsert av Lorne Michaels ("Saturday Night Live?, Baby Mama) og John Goldwyn (The Secret Life of Walter Mitty).

  Originaltittel

  Masterminds

  Originalspråk

  Engelsk

  Premiere

  2016-10-21

  Aldersgrense

  12 år. Kan sees av barn som har fylt 9 år, i følge med en voksen.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.