• Millom Bakkar og Berg

  6+

  Dokumentar

  46 min

  Millom Bakkar og Berg
  Millom Bakkar og Berg
  Millom Bakkar og Berg

  Sunnmørsalpene har i over hundre år vært en vugge og arena for alpint friluftsliv og skisport, men hvordan bruker dagens generasjoner fjellene? Gjennom en reise på Sunnmøre blir vi med dagens generasjoner på spektakulære eventyr mellom bakkar og berg. Deres syn på aktivitet i fjellet og det alpine friluftslivet står i fokus. Hva motiverer dem til å tilbringe så mye tid i naturen og hva er egentlig det viktigste i livet?

  Filmen følger Petter (26) som er Naturguide-student i Volda. Han håper å få utfolde seg i naturen og kjøre spennende linjer på ski, men værforhold og familieårsaker setter kjepper i hjulene for vinterens mål.

  Karsten(37) er profesjonell skikjører. Han har vært bosatt i Frankrike i mange år, og har utviklet sin karriere der. Karsten må balansere jobben som skiproff opp mot familielivet. Han står mellom et valg om å gi mer tid til familien, eller å fortsette å dyrke sin egen skikarriere.

  Leif (89) er pensjonist, friluftsentusiast og tidligere skihopper. Leif har som mål å holde seg i form så lenge som mulig ved å komme seg ut i naturen og være aktiv. Han er takknemlig for hver dag han får og drømmer stadig om nye opplevelser, tross sin høye alder.

  Originaltittel

  Millom Bakkar og Berg

  Originalspråk

  Norsk

  Premiere

  2018-12-06

  Aldersgrense

  6 år. Kan sees av alle barn i følge med en voksen.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.