• Min pappa Marianne

  6+

  Drama

  1 tim 50 min

  Min pappa Marianne

  Datteren Ester Roxberg skrev en bok om hvordan det var å miste den ene forelderen og få en annen. Filmen Min pappa Marianne beskrives en varm historie om motet til å være deg selv og lykken ved å bli elsket for den du er.

  I filmen møter vi Hanna (Hedda Stiernstedt) som nettopp har gjort slutt med kjæresten og vender tilbake til hjemstedet tilbake hjemstedet får å jobbe som vikar på lokalnyhetene. Når hennes elskede far, presten med det store skjegget, avslører at han virkelig vil være Marianne, snus Hanna verden på hodet.

  For pappa Marianne er det ingen retur. Det vil er en skremmende reise for Hanna som ikke kjente verken seg selv eller faren så godt som hun trodde. En følelsesmessig historie om motet til å være deg selv og lykken ved å bli elsket for den du er.

  Hovedrollene spilles av Rolf Lassgård, Hedda Stiernstedt og Lena Endre. Mårten Klingberg er ansvarlig for regien.

  Rolf Lassgård (pappa Marianne) er kjent fra utallige roller. Han er en av Skandinavias mest populære skuespillere og takler det meste – fra velmenende mamma i musikalen «Hairspray» til tøff politimann i Jegerne og gretten gubbe i den to ganger Oscar-nominert En mann ved navn Ove. Hedda Stiernstedt (Hanna) spilte sist hovedrollen i SVTs suksessrike dramaserie Vår tid er nå.

  Regi

  Mårten Klingberg

  Skuespillere

  Rolf Lassgård, Hedda Stiernstedt, Lena Endre, Klas Wiljergård, Nour El Refai, Kajsa Ernst, Ralph Carlsson, Vilhelm Blomgren, Mårten Klingberg, Natalie Minnevik

  Originaltittel

  Min pappa Marianne

  Originalspråk

  Svensk

  Premiere

  2020-08-07

  Aldersgrense

  6 år. Kan sees av alle barn i følge med en voksen.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.