• Shakira In Concert: El Dorado World Tour

  Ikke aldersklassifisert

  Konsert

  2 tim 0 min

  Shakira In Concert: El Dorado World Tour
  Shakira In Concert: El Dorado World Tour

  Etter den enormt suksessrike utgivelsen av Shakiras album El Dorado - som til slutt ga henne en Grammy for beste Latin Pop Vocal Album og en Latin Grammy for Best Contemporary Pop Vocal Album - vendte hun tilbake til verdenscenen med sitt mest berømte show til nå, og utførte nye hits som “Chantaje” og “La Bicicleta” samt hits fra hennes 20 år lange repertoar inkludert “Hips Don't Lie”, “Waka Waka (This Time for Africa)” og “Estoy Aqui”, til utsolgte stadioner og arenaer over hele planeten.

  Shakira In Concert: El Dorado World Tour gjenskaper det fantastiske showet på kinolerretet, og gjennom dokumentaropptak og Shakiras egne ord, fremhever det som trengs for å bringe karriere-høydepunkt-showet til 22 land og nesten en million fans, etter dramaet om å måtte utsette hele turneen på grunn av en stemmebåndskade.

  Shakira er en global superstjerne som i en alder av 18 år hadde tatt Latin-Amerika med storm, før hun erobret internasjonale markeder som 24-åring med sin crossover-hit “Whenever Wherever”. Siden den gang har hun fortsatt å bryte barrierer og rekorder rundt om i verden med sin unike blanding av latinlyder, rock'n'roll og world music.

  Nå feirer hun sin seirende tilbakekomst til scenen i en spennende konsertfilm som dokumenterer hennes anerkjente El Dorado World Tour - kommer til kinoer over hele verden for et spesielt kinoarrangement kun 13. november!

  Originaltittel

  Shakira In Concert: El Dorado World Tour

  Originalspråk

  Spansk

  Premiere

  2019-11-13

  Aldersgrense

  Ikke aldersklassifisert

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.