• Tenet - DRIVE-IN

  12+

  Action

  2 tim 30 min

  Tenet - DRIVE-IN
  Tenet - DRIVE-IN
  Tenet - DRIVE-IN

  Velkommen til drive-in-kino under Campus Uka 2020 - Lørdag 26.september!
  Lørdag den 26. september skal Ålesund Studentsamfunn i samarbeid med NTNU og CampusUka, samt Odeon Kino Ålesund og Folkekinoen AS, arrangere drive-in kino på parkeringsplassen til NMK.(Norsk Martim Kompetansesenter) I den forbindelse vil det være visning av filmen ": «Tenet» (action/drama/thriller, anbefalt fra 12 år, 2 t 28 min) Billettpris: kr 300 pr bil.

  Nb! Prisen er pr. bil uavhengig av antall personer i bilen. Innslipp for biler til arenaen, åpner 1 time før visning.
  Ålesund Studentsamfund vil sørge for at det er nødvendig personell tilgjengelig og vakter som er nødvendig under arrangementet. Vaktene vil bistå med trygg trafikkavvikling og god trafikkflyt både utenfor og inne på området. Det vil bli lagt ut ca. 100 billetter til hver visning. Parker kun på markerte plasser. Fri plassering på området og "første mann til mølla»- prinsippet som gjelder. Vakter på området vil tildele plasser v/ innkjøring. Husk å laste ned kvittering for billettkjøp som fremvises for adgang til kinovisningen.
  Det vil være muligheter for kjøp av enkle kioskvarer på området. Øvrig praktisk informasjon blir annonsert på området, samt på lerret og over radioen.
  Filmlyden sendes direkte ut til bilradioene via FM-båndet. Frekvens blir oppgitt på arenaen via lerretet og ved innslipp. FM-båndet kan velges i menyen på de fleste DAB- radioer i biler. Dersom bilen ikke har denne FM-radiofunksjonen kan en vanlig portabel FM-radio medbringes i bilen. Det er ikke lov å gjøre lyd eller bildeopptak under visningen og kontroller vil bli foretatt. Man risikerer da å bli bortvist fra området. Ved regn og lav utetemperatur kan biler startes på tomgang, men husk å slå av hovedlys på bilen og/eller skru på kun parkeringslys.
  Vis hensyn når man forlater arenaen etter filmen og følg anvisning fra vakter og skilting på området.

  Vel møtt til en unik filmopplevelse!

  Originaltittel

  Tenet - DRIVE-IN

  Originalspråk

  Engelsk

  Premiere

  2020-09-26

  Aldersgrense

  12 år. Kan sees av barn som har fylt 9 år, i følge med en voksen.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.