• The Book of Vision

  12+

  Drama

  1 tim 38 min

  The Book of Vision

  The Book of Vision er et historisk drama hvor ansvarlig produsent er ingen ringere enn den Oscar- og Golden Globe-nominerte TERRENCE MALICK (Den Tynne Røde Linjen, Tree of Life, Himmelske Dager).

  Eva forlater sin strålende karriere som lege for å studere medisinsk historie ved et avsidesliggende universitet. Hun ønsker å fokusere sin egen natur, kroppen, sykdommen og skjebnen. Der finner hun The Book of Vision, Johan Anmuths publikasjon fra 1700-tallet om konflikten mellom den nye rasjonalismen og animismens eldgamle tro på naturen. Anmuths metode besto av å lytte til pasientenes håp, frykt og drømmer, snarere enn å forholde seg til det tradisjonelle vitenskapelige. Eva er inspirert og oppslukt av alle disse historiene og visjonene. Hun begynner å stille spørsmål ved forskjellene mellom nåtid, fortid og fremtid. Bare det du vil er virkelig, og ikke bare det som faktisk skjer.

  The Book of Vision åpnet kritikeruken på filmfestivalen i Venezia 2020, og den var med i den offisielle konkurransen på Sitges Film Festival. Med et skuespillersemble bestående av Sverrir Gudnason (Love Me, Borg, Gentlemen, Phoenix), Charles Dance (Mank, The Crown, The Imitation Game, Game of Thrones) og Lotte Verbeek (The Black List, Outlander, The Coldest Game).

  Originaltittel

  The Book of Vision

  Originalspråk

  Engelsk

  Premiere

  2021-06-25

  Aldersgrense

  12 år. Kan sees av barn som har fylt 9 år, i følge med en voksen.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.