• The Passion of the Christ

  15+

  Drama

  2 tim 6 min

  The Passion of the Christ
  The Passion of the Christ

  "The Passion of the Christ" tar for seg en velkjent historie som har fått prege verdensanskuelsen i Europa og store deler av verden i snart to tusenår. Dette er Mel Gibsons (regissør/produsent/manus) store prosjekt som fokuserer på Jesu siste timer, ikke hele hans liv.

  Filmen gir et sterkt inntrykk av Jesu lidelse, og de mentale påkjenninger han gjennomgår under rettssaken, og på korset der han gjør bot for alle menneskers synder. De sentrale karakterene i filmen er foruten Jesus selv hans anklagere ved fariseernes yppersteprest (Mattia Sbragia), den romerske guvernøren Pontius Pilatus, og ved korsfestelsen Maria (Maia Morgenstern) og Maria Magdalena (Monica Bellucci). "The Passion of the Christ" tar for seg en velkjent historie som har fått prege verdensanskuelsen i Europa og store deler av verden i snart to tusenår.

  Dette er Mel Gibsons (regissør/produsent/manus) store prosjekt som fokuserer på Jesu siste timer, ikke hele hans liv. Filmen gir et sterkt inntrykk av Jesu lidelse, og de mentale påkjenninger han gjennomgår under rettssaken, og på korset der han gjør bot for alle menneskers synder. De sentrale karakterene i filmen er foruten Jesus selv hans anklagere ved fariseernes yppersteprest (Mattia Sbragia), den romerske guvernøren Pontius Pilatus, og ved korsfestelsen Maria (Maia Morgenstern) og Maria Magdalena (Monica Bellucci).

  Regi

  Mel Gibson

  Originaltittel

  The Passion of the Christ

  Originalspråk

  Engelsk

  Premiere

  2019-01-16

  Aldersgrense

  15 år. Kan sees av barn som har fylt 12 år, i følge med en voksen.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.