• Toya

  Tillatt for alle

  Barnefilm

  1 tim 8 min

  Toya

  Toya er en jente som sammen med familien flykter fra et land hvor innbyggerne blir undertrykket av de som bestemmer. Under flukten går det fryktelig galt og alle bortsett fra Toya, mister livet. Toya kommer som flyktning til Stavanger, og trives i de trygge omgivelsene, hos sin nye fosterfamilie.

  En dag oppdager fostermoren at det er forsvunnet et stort beløp fra husholdningspengene. Toya blir beskyldt for å ha stjålet pengene, og hun klarer ikke å bevise at hun er uskyldig. Hun ser ingen annen utvei enn å rømme fra situasjonen for å forsøke å løse den på egen hånd. På rømmen møter hun Trygve som lover å hjelpe henne, og sammen får de det travelt med å gjemme seg både for politiet og andre som er på jakt etter dem.

  1956 / 68min.

  Regi: Eric Heed

  Med: Aleidis Skard, Magne Ove Larsen, Harald Heide Steen, Gøril Havrevold, Aud Salveson, Gunnar Olram, Eric Heed, Thor Inge Kristiansen, Inger Worren, Torhild Lindal, Reidun Lindgren, Erling Lindahl, Guri Stormoen, Grete Nissen, Bjørg Sandøy, Toril Kragmo, Ola R. Rea, W. Chr. Rynning-Tønnesen, Aslaug Øye, Lillemor Hoel, Nora Borgen, Elisabeth Gjerdrum

  Originaltittel

  Toya

  Originalspråk

  Norsk

  Premiere

  Lørdag 27. februar kl.12:00

  Aldersgrense

  Tillatt for alle.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.