• Wheel of Fortune and Fantasy

  6+

  Drama

  2 tim 1 min

  Wheel of Fortune and Fantasy
  Wheel of Fortune and Fantasy

  Et nytt mesterverk fra regissøren av Gullpalme- og Oscar-vinneren DRIVE MY CAR.

  Vi møter tre kvinner som befinner seg på forskjellige steder i livet, og blir kjent med dem gjennom forskjellige situasjoner de befinner seg i. Et uventet trekantdrama, et forførelsestriks med en bakenforliggende plan som mislykkes, et tilfeldig møte med en gammel venn som viser seg å være noe annet.

  Med juryens spesialpris på årets Berlinale i kofferten, markerer Hamaguchi seg som en av de store stjernene på den asiatiske filmhimmelen. Ikke minst når han også leverer Drive My Car samme år i Cannes, hvor han vant prisen for beste manus. Som i hans andre filmer er denne dialogdrevet, og han evner å pirre oss som tilskuere med replikker som flyter treffsikkert og han skaper troverdige situasjoner som suger oss inn i universet hans på en mesterlig måte.

  Hamaguchi er en kunstner som glitrer som forfatter, filmregissør og til og med musiker i sine egne filmer. Han har en flyt i sine tekster, en musikalitet, en forståelse for visuelt uttrykk og form, som gjør filmene hans til en sann glede å oppdage og la seg fascinere av.

  REGISSØR
  Ryusuke Hamaguchi (f. 1978) fra Kanagawa er et av de største navnene i japansk filmindustri. Hamaguchi er utdannet ved Tokyo University of Arts, og har omtalt John Cassavetes’ filmer som sin kanskje største inspirasjonskilde som regissør. Han er kjent for Happy Hour (2015) og Asako I&II (2018), og med sine to filmer fra 2021 vant han både Sølvbjørn for juryens spesialpris i Berlin og manusprisen i Cannes.

  Regi

  Ryûsuke Hamaguchi

  Skuespillere

  Kotone Furukawa, Kiyohiko Shibukawa, Katsuki Mori

  Originaltittel

  Wheel of Fortune and Fantasy

  Originalspråk

  Japansk

  Premiere

  2022-08-26

  Aldersgrense

  6 år. Kan sees av alle barn i følge med en voksen.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.