• iSense

    Det buede ODEON iSense-lerretet er gigantisk! Bildekvaliteten er fire ganger skarpere enn vanlig med 4K-bildeoppløsning, med mulighet for HFR- og 3D-visninger. Alt ligger til rette for en fantastisk tur på kino! Den realistiske følelsen forsterkes av Dolby® Atmos™- lydsystem som gir deg en uhyggelig livaktig og realistisk opplevelse; fra subtile fotspor som nærmer seg bak deg, til helikoptre som flyr rett over hodet ditt.

    Fra gulv til tak, og vegg til vegg - våre isense-lerret er store; det perfekte lerretet for våre toppmoderne 4K digitale projektorer. Med fire ganger oppløsningen til standardprojektorer leverer de nesten ni millioner piksler for et enda lysere, klarere og mer detaljert bilde. Alle våre filmer kan vises i isense, men de som er produsert i 4K er de mest spektakulære. Hver sal har et stort lerret, spesielt buet for å maksimere lysrefleksjon, noe som er spesielt viktig for 3D-filmer.

    Gjør deg klar for den beste kinolyden du noensinne har hørt, med Dolby® Atmos™!
    Dolby® Atmos™ introduserer en kraftig ny lydopplevelse for kinoelskere. Med lyd som virkelig omslutter deg og lar deg høre hele bildet, øker Dolby® Atmos™ realismen og virkningen av hver scene - den fører deg nærmere filmen. Lydelementer beveger seg rundt og over deg, med uhyggelig klarhet, for å skape en fullstendig livaktig og realistisk opplevelse. Fra subtile fotspor som bygger spenning bak deg, til helikopter som flyr over hodet ditt - ingenting er som Dolby® Atmos™-opplevelsen.

Filmer i iSense

Ingen filmer samsvarer med dette filteret