• John Wick

  ”Si vis pacem, Para bellum. If you want peace, prepare for war”. I filmserien John Wick får du oppleve eksplosjoner, slåsskamper og ville stunts på nært hold - action når det er på sitt beste!

  En hevnlysten leiemorder som sørger over sin avdøde kone og et mafiaimperium som ikke bakker for en kamp. Filmserien John Wick er en mørk historie der døden stadig er til stede. Det alle filmene i serien har til felles er et høyt nivå av action der John dreper på de mest kreative måter. Liket du blodige filmer med høy spenning bør du se denne populære serien.

  Filmene om John Wick

  Første filmen om John Wick hadde premiere i 2014, og siden da har det blitt sluppet to oppfølgere. Nå er en fjerde film på vei, og forventningene er høye.

  John Wick (2014)

  I den første filmen om John Wick bryter et russisk mafia-gjeng inn i John Wicks hjem for å stjele hans ettertraktede Mustang. I den forbindelse dreper de Johns hund som han fikk av sin avdøde kone, noe som fører til at John drar ut på jakt for å drepe mennene. I jakten støter han på den russiske mafia-bossen Viggo Tarasov og bestemmer seg for å ødelegge imperiet hans.

  John Wick: Chapter 2 (2017)

  John Wick er tilbake for et oppdrag i samfunnets underverden sammen med sin tidligere kollega Santino D'Antonio. John reiser til Roma for å ta kontroll over noen av verdens farligste leiemordere.

  John Wick Chapter 3: Parabellum (2019)

  Parabellum er et latinsk ord som betyr "forbered deg på krig". I John Wick Chapter 3: Parabellum får John Wick en pris på sitt hode på 14 millioner dollar. Dermed blir han et mål for alle verdens leiemordere. John må nå finne ut en måte å oppheve denne beslutningen på samtidig som han kjemper for sin overlevelse på New Yorks gater.

  John Wick: Chapter 4 (2023)

  John Wick oppdager en vei til å beseire The High Table, og det lover selvfølgelig action, våpen og drap. Filmen var egentlig planlagt å ha premiere i 2021, men ble flyttet og fikk i stedet en etterlengtet kinopremiere i 2023.