Parkering og kollektivtransport

 • Parkering og kollektivtransport Oslo

  Adressen til ODEON Oslo er Vitaminveien 27, 0485 Oslo

  Parkering

  Det er gode parkeringsmuligheter nær kinoen på Storo Storsenter og Thon Hotel Storo mot betaling.

  Kollektivtransport

  Kinosenteret ligger midt mellom Storo Storsenter og BI i Nydalen, og det er lett å komme seg dit med kollektivtransport som T-bane, trikk eller buss.

  Buss: Hvis du vil ta buss til ODEON Oslo, er det viktig å vite at det finnes direkte busser fra mange deler av byen, og det finnes flere busstopp i nærheten av kinoen.

  Du kan bruke reiseplanleggeren til Ruter eller Google Maps for å finne den raskeste bussruten fra der du er.

  T-bane: ODEON Oslo ligger midt mellom t-banestoppene Storo og Nydalen. Hit kan du ta linje 4 eller 5.

  Trikk: Linje 11, 12 og 13 stopper på Storo. Nordfra kan du ta linje 11 og 12 fra Kjelsås og Grefsen.


 • Parkering og kollektivtransport Lillestrøm

  Adressen til ODEON Lillestrøm er Stortorget 8, 2000 Lillestrøm

  Parkering

  Parkeringen ligger rett utenfor kinoen. Den er gratis etter 20.00 og etter 1700 på lørdager. Gratis hele dagen på søndager.

  Kollektivtransport

  For å komme til ODEON Lillestrøm med kollektivtransport, kan du bruke tog eller buss. Fra Lillestrøm stasjon kan du gå til ODEON Lillestrøm på omtrent 5 minutter.

 • Parkering og kollektivtransport Moss

  Adressen til ODEON Moss er Fossen 21-22, 1530 Moss

  Parkering

  Parkeringsplasser tilknyttet Møllebyen ligger like utenfor kinoen. Alternativt finnes parkeringsplasser i Gudes gate og på Amfi Moss som ligger tre minutters gåtur unna.

  Kollektivtransport

  For å komme til ODEON Moss med kollektivtransport, kan du bruke tog eller buss.Fra Moss stasjon kan du gå til ODEON Moss på noen minutter.


 • Parkering og kollektivtransport Ski

  Adressen til ODEON Ski er Åsenveien 2, 1400 Ski

  Parkering

  Det er to timer gratis parkering på Ski Storsenter i senterets åpningstid. Utenom senterets åpningstid er det avgiftsbelagt og egen adkomst utenfor senteret. Betaling av parkering utover gratistid kan gjøres på automat før utkjøring eller i ParkLink appen. For å finne kinoen når du er på Ski Storsenter, går du hele veien til motsatt side av parkeringshuset, der ligger vi underetasjen sammen med biblioteket. Avgiftsbelagt parkering utenfor kinoen og foran rådhuset rett ved kinoen.

  Kollektivtransport

  ODEON Kino Ski ligger rett ved Ski togstasjon hvor Follobanen tar deg fra Oslo til Ski på bare 11 minutter. Bussterminalen i Ski ligger rett ved kinoen.Det er hyppige avganger fra Oslo, Ås, Langhus, Kolbotn, Vestby, Enebakk og Indre Østfold til Ski.