• Skrekkfilmer

  Å se en skrekkfilm på kino er en helt spesiell opplevelse. De som har fått smaken på grøssere bruker å komme tilbake for å få mer av denne unike underholdningen.

  Det er noe spesielt med å sitte i en mørk kinosal med mange fremmede, og forenes i stemningen av frykt og spenning, nervøsitet og adrenalin. Det er avhengighetsskapende. Og det er herlig.

  Skrekkfilm på kino er alltid en opplevelse

  Gode skrekkfilmer skal virkelig fange kinopublikumet. Med total stillhet i spenningsøyeblikk - skal publikumet i neste scene holde pusten eller dekke for øynene. For det bruker å bli en hel del plutselige hendelser med skvette-scener i filmer innen skrekksjangeren, noe skrekkfilmfans elsker og står i kø for å oppleve, år etter år.

  Å grøsse sammen i en mørk kinosal

  Å dele skrekken med andre kan både forsterke effekten og gjøre den mer spennende - fordi du deler dine følelser og opplevelser med alle andre i salen. I en nesten tom kinosal kan det føles enda skumlere, fordi ensomheten spiller inn. Om du foretrekker å se sammen med andre i en fullsatt kinosal, eller hoppe, skrike og grøsse helt alene - er helt opp til deg.

  Uansett om salen er tom eller full, er det en ganske unik opplevelse å se skrekkfilm på kino.