• De utrolige ØNSKEREPRISE

  6+

  Animasjon

  1 tim 52 min

  De utrolige ØNSKEREPRISE
  De utrolige ØNSKEREPRISE

  Bob Paar var en gang en av verdens største superhelter (kjent for alle som "Herr Utrolig"), som reddet liv og bekjempet det onde hver eneste dag. Men nå er han en helt vanlig saksbehandler i et forsikringsselskap, som sliter med kjedsomheten og vekten.

  Pixar Animation Studios viser de nyeste tekniske fremskrittene i avbilding av menneskelige skikkelser og tøyer grensene for dataanimasjon med denne elegante og underholdende filmen.

  I den norske versjonen er det Atle Antonsen og Lisa Tønne som er Herr og Fru Utrolig.

  Handlingen
  Bob Paar var en gang en av verdens største superhelter (kjent for alle som "Herr Utrolig"), som reddet liv og bekjempet det onde hver eneste dag. Men nå er han en helt vanlig saksbehandler i et forsikringsselskap, som sliter med kjedsomheten og vekten. Etter at han måtte henge fra seg superdrakten for 15 år siden (sammen med alle de andre legendariske heltene fra den tiden) etter en serie uhell og tvilsomme rettssaker, har Bob og hans kone (tidligere "Elastika") tatt sivile identiteter og prøver å leve et normalt liv med sine tre barn. Men Bob klør etter å komme tilbake i aksjon, og han får sjansen når han får en mystisk beskjed om å dra til en øde øy på et topphemmelig oppdrag. Når han oppdager at et ondt geni med grusomme hevnplaner står bak mysteriet, kommer familien til hjelp i en enestående kamp der de får bruk for både hjerne og superkrefter.

  Originaltittel

  The Incredibles

  Originalspråk

  Engelsk

  Premiere

  2018-08-24

  Aldersgrense

  6 år. Kan sees av alle barn i følge med en voksen.

  Les mer

  Billetter

  Velg kinobyen din for å se eventuelle forestillinger og kjøpe billetter.