Kjøpsvilkår Gavekort

Sist oppdatert: 4 måneder siden

Gyldighetstiden for gavekortet er ett (1) år fra kjøpstidspunktet.

Levering via e-post og SMS (0 kr) skjer innen 30 minutter.

Levering via post når mottakeren innen 5-14 arbeidsdager etter bestillingen er lagt. Ved bestilling på helligdag sendes bestillingen neste virkedag. Bestillingene samles opp og sendes ukentlig. Det påløper en leveringsavgift på 30 kr per ordre som sendes med post, inkludert moms. Levering av gavekort skjer kun til adresser i Norge.

Om varen skades eller forsvinner under transporten kan du sende oss en e-post til [email protected] eller ringe oss på 04312 / 47614991. Vi må være informert om feil med leveransen innen 7 dager etter den er bestilt.

Husk å skrive inn navnet ditt i den personlige hilsenen om du vil at mottakeren skal se hvem som er avsender.

Hvert gavekort leveres i en gavekonvolutt kalt «Biogram». Ikke glem å fylle ut en personlig hilsen hvis du vil at mottakeren skal se hvem avsenderen er.

ODEON Kino tar ikke ansvar for forsendelser som sendes til feil adresser eller som er bestilt av personer som ikke er innehaver av bankkortet som brukes i bestillingen.

Ved hver bestilling kan du maksimalt bestille gavekort til en samlet verdi av 8.000 kr (inkludert emballasje og frakt). Antallet kontokortkjøp med samme kortnummer kan maksimalt være tre (3) innenfor 24 timer og fire (4) innenfor 48 timer fra den første korttransaksjonen ble registrert.

Ved kjøp som er betalt med gavekort, får du en kreditnota med samme dato som gavekortet opprinnelig hadde. Billetter kjøpt med gavekort kan aldri løses inn i kontanter.

Betalingsløsningen på odeonkino.no er imidlertid tilpasset betaling med norske kort, da det er svært få transaksjoner som gjøres på odeonkino.no med utenlandske kort. Vi kan derfor ikke garantere at vi kan akseptere utenlandske bankkort.

Walley Checkout

I samarbeid med Walley tilbyr vi betaling med Walley Checkout. Walley Checkout samler alle de viktige betalingsmåtene i én løsning – velg mellom direktebank- og kortbetaling (betalingsalternativene kan variere over tid). Du bestemmer selv hvilken betalingsmåte du vil bruke i kassen, før du bekrefter kjøpet. Fullstendige vilkår for Walley finner du her: Vilkår og SECCI. På my.walley.no kan du se og betale alle dine fakturaer fra Walley.